Nieuws

Q-Divers

Q-Divers is een van de leukste duikverenigingen in Culemborg en omstreken met veel actieve leden. Leden die één ding delen: de passie voor de duiksport. Hierin staat de veiligheid voorop. Een Q-Diver is actief betrokken bij het duiken en is bereid daar tijd in te steken, uiteraard rekening houdend met de tijd die je als individu hebt. We zijn vooral een vereniging “van de leden zelf”, die het samen tot een leuke duikclub maken! Er worden duiken georganiseerd op woensdagavond en zondagochtend.
Q-Divers
Q-Divers2018/07/15 @ 12:00
Zondag 15 juli ontvingen we Onderwatersportvereniging Piranha uit Geldermalsen. Maar liefst 18 afgevaardigden, waaronder 16 duikers konden we van de Redichemse Waard laten genieten. Zij hebben nu met eigen ogen mogen zien hoe mooi deze is. Vanwege het warme weer liet het onderwaterleven zich liever niet teveel zien, daarom een laten we hier ook een paar foto's zien die we eerder dit jaar konden maken.
Door het prachtige weer een prachtig event, veel gezelligheid en voor velen ook een weerzien met oude bekenden. We gaan vast nog wel vaker iets samen doen. Natuurlijk dank aan ons Evenementen team die dit alles niet alleen mogelijk maakte, maar ook tot in de puntjes had verzorgd.
Iets later dan gepland - het was immers gezellig - ging iedereen diep in de middag weer huiswaarts.
Gelukkig hebben we de foto's nog om na te genieten.
Q-Divers
Q-Divers2018/07/12 @ 9:55
Elk jaar duiken we ook in Zeeland. Dit jaar deden we dat samen met ScubaRAH, die enkele cursisten had meegenomen. Sommige leden maken er zelfs een weekend van en dat levert dan weer mooie plaatjes op.
Dus als je nog eens iemand hoort zeggen "Duiken in Nederland, daar is toch niets te zien?", laat dan dit videoverslag maar draaien (10 min, het is voorbij voor je het weet)
https://youtu.be/wVYbIJ6Vs1E
Q-Divers
Q-Divers
Q-Divers2018/06/07 @ 22:44
Zo mooi de afgraving Culemborg
Q-Divers
Duikvereniging de Kruikeduikers. Tilburg.
Hierbij een impressie van de duiken afgelopen zondag 3 juni, bij de Q-divers in Culemborg. Zo zie je maar dat er in zoet water ook wat te beleven valt. (Filmpjes; Toine de Kok)
Q-Divers
Q-Divers2018/06/04 @ 10:26
Zondag 3 juni ontvingen we duikvereniging de Kruikeduikers uit Tilburg. Met maar liefst 25 duikers kwamen zij de Afgraving inspecteren. Niet alleen ervaren duikers kwmane mee, ook enkele van hun jongste dukkertjes in opleiding waren van de partij. Met zijn allen een geweldige dag gehad, goed georganiseerd door ons evenementen team met voor iedereen een heerlijke warme hap tussen de duiken door en voldoende te drinken. Op karren werden de duikers op de gewenste toegangsplaats afgezet en weer afgehaald. Bekijk de foto's voor een sfeerimpressie.[https://www.facebook.com/kruikeduikers/]
Q-Divers
Q-Divers2018/05/27 @ 19:25
Ugaaahhhhhhhhh
Q-Divers
Q-Divers2018/05/27 @ 19:22
Anouk heeft haar bord leeg jongste lid hoort er nu echt bij