Nieuws

Q-Divers

Q-Divers is een van de leukste duikverenigingen in Culemborg en omstreken met veel actieve leden. Leden die één ding delen: de passie voor de duiksport. Hierin staat de veiligheid voorop. Een Q-Diver is actief betrokken bij het duiken en is bereid daar tijd in te steken, uiteraard rekening houdend met de tijd die je als individu hebt. We zijn vooral een vereniging “van de leden zelf”, die het samen tot een leuke duikclub maken! Er worden duiken georganiseerd op woensdagavond en zondagochtend.
Q-Divers
Q-Divers2018/04/06 @ 20:19
Zaterdag 21 april: Culemborg Gezond, Sportief en Fit. Q-Divers is er bij met een prachtige duiktank waar we laten zien hoe het is als duiker onderwater. De hele dag demonstraties in en bij de tank. Ernaast een minibioscoop, waar je met je eigen ogen kunt zien wat je in Nederland en ver daarbuiten onder water tegen kunt komen. Op onze stand zijn duikers aanwezig om je vragen te beantwoorden. Kom je ook langs?
Q-Divers
Q-Divers2018/02/19 @ 20:40
In September gingen 9 Q-Divers naar Kroatië om de wrakken in de Adriatische zee te inspecteren. Afgelopen zaterdag was de reünie in Culemborg.
De avond begon met een videoverslag van deze vakantie en daarna zat de stemming er direct helemaal in. Het was gezellig en ... het werd laat.
Ook even meegenieten van wrakduiken in Kroatië, dat kan. Het videoverslag is te bekijken via https://youtu.be/Quj8GEyAyi8
Q-Divers
Q-Divers duiken in Kroatie
Videoverslag van Q-Divers duikvakantie in Kroatië.
youtube.com
Q-Divers
Q-Divers2018/02/17 @ 16:49
Culemborg 700, Q-Divers is er bij op 21 april en gaat zich laten zien. We waren druk bezig iets in de haven te gaan doen, maar ...

Helaas zag de organisatie van Culemborg 700 zich gedwongen het plan aan te passen: de haven valt af.

Samen werken we aan een alternatief. Zou het lukken? Kunnen we de haven naar de binnenstad verplaatsen? En wat gaan we nog meer doen?

Houdt deze pagina in het oog en jij weet het als eerste.
Q-Divers
Q-Divers2018/01/07 @ 17:35
Na de openingsduik de nieuwjaarsreceptie. In het nieuwe clubhuis. Buitengewoon gezellig én ... twee nieuwe donateurs: Cuno en Evert.
Q-Divers
Q-Divers2018/01/07 @ 10:38
De openingsduik 2018 van de q divers
Q-Divers
Q-Divers2017/12/28 @ 12:39
De Evenementenkalender 2018 is bekendgemaakt. Ook in 2018 gaat Q-Divers er weer stevig tegenaan met veel activiteiten, een weekend duiken in het buitenland én een all-in duikvakantie in Egypte. Kijk snel op https://www.q-divers.nl/activiteiten/evenementen/

Geen lid en je wilt met ons mee naar Egypte of naar een ander evenement, dan is nu het moment om lid of donateur te worden. Kijk hier hoe je dat doet https://www.q-divers.nl/contact/